понеділок, 23 липня 2012 р.

Комісар Рабинович і "неонацисти"

"Коли правоохоронні органи почнуть, нарешті, виконувати свою роботу і очистять місто від соціально небезпечних елементів?", - це із заяви працівника ҐПУ 20-30-х років ХХ ст. Рабиновича? Ні. Це із вимог опублікованих прес-службою ФК "Арсенал", власником котрого є Вадим Рабинович. Але стиль той же.

"Футбольний клуб «Арсенал» (Київ) заявляє, що 22 липня у Києві «ніякої сутички фанатів не було: на уболівальників-підлітків напала фашистська група, що крушить все на своєму шляху, б`є мирних людей", - читаємо на сайті футбольного клубу.

Звідки ж ростуть роги? Та звісно ж звідти, звідки й в красних комісарів-чекістів, коли йшлося про українське питання.

Уся заковика в Асоціації вболівальників “Фан-клуб “Україна”, котрі ввійшли до громадської ініціативи “Народна відплата” разом із ВГО “Національний альянс”, ВО “Тризуб” ім.С.Бандери, ВГО “Молодіжний націоналістичний конгрес”, ГІ “Чорний комітет” і на прес-конференції в Києві заявили, що "...будуть активно перешкоджати обранню до парламенту політиків, котрі причетні до антидержавної діяльності". http://www.banderivets.org.ua/na-okrug-martynyuka-yidut-200-natsionalistiv.html

От реакція й не забарилася. Усе в стилі большевічков: провокація - ліквідація.

1 коментар: