пʼятницю, 27 вересня 2013 р.

Чи нокаутує Україна Росію?

Неабиякого символічного значення для українців і росіян матиме майбутній боксерський поєдинок Кличко-Повєткін. Воно для решти світу – звична спортивна подія. А для країн сусідок, на тлі геополітичної війни, перемога в цій битві, без перебільшення – справа честі.

Пригадаймо з історії, як розпочиналися битви за давніх часів. Перед початком січі на поле виходили два наймогутніших витязі з протилежних таборів і змагалися між собою. Таким чином кожна сторона намагалася здобути психологічну перевагу над супротивником ще до самої битви.

5 жовтня 2013 року в Москві відбудеться саме таке міряння силами. Боксери з України і Росії товктимуть один одному пики. За спиною одного з бійців стоятиме в очікуванні Києво-руська рать, а за іншим – московська орда. Шансів на виграш у росіянина не так багато. Тому цікаво, на які дії наважиться Москва, аби не програти бій, котрий, не сумнівайтеся, матиме вагомий вплив на подальший перебіг подій в історичному протистоянні. Адже виграш Кличка автоматично додасть національної впевненості і самоповаги українцям, відтак стане відчутним ударом по планах якомога більшої деморалізації українського суспільства.

Завжди, коли кремль опинявся в заздалегідь програшних умовах, то, аби уникнути поразки, використовував два перевірених засоби: підкуп або отруту.

Який застосують цього разу?

Немає коментарів:

Дописати коментар